Son ziyaretiniz: Sistem saati: Pzr May 20, 2012 10:48 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 11 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: ASKERLIK ERTELEMELERI (Londra Konsoloslugu)
İletiTarih: Per Ekm 20, 2011 4:38 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Askerlik ismeleriniz icin Ilk Once Randevu almaniz gerekmektedir . Randevu almak icin www.konsolosluk.gov.tr adresine girip randevunuzu ordan alabilirsiniz .

randevu aldiktan sonra randevu gunu ve saatinde konsoloslukta bulunmaniz gerekmektedir .

Erteleme Başvurusu için Gerekli Belgeler:

Dilekçe
İkinci veya müteakip ertelemelerini posta ile yaptıracak olanlar için taahhütname (Taahhütname örneği EK J
T.C. pasaportu aslı ve işlemli tüm sayfalarının fotokopileri (İki adet )
İngiltere'ye ilk giriş yapılan pasaport farklı ise bu pasaportun da aslı ve işlemli sayfalarının fotokopileri. (İki adet )
Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi (İki adet )
İlk erteleme yaptıranlar için 5 adet fotoğraf (Son üç ay içinde çekilmiş olmalıdır)
Çalışma belgesi
İşsizlik yardımı alan vatandaşlarımızın bu durumlarını gösteren belge
İngiltere’deki oturma ve çalışma izninin veriliş nedenini gösteren belge.
İngiliz vatandaşlığı bulunanlar ile T.C. Pasaportlarında oturma ve çalışma izni damgası bulunmayan vatandaşlarımızın yabancı ülke pasaportu ile vatandaşlık belgesinin aslını ve ikişer adet fotokopisi ibraz etmeleri gerekmektedir
Posta ücreti 6 pound

Not : Başkonsolosluğunda ikinci kez erteleme yaptıracak vatandaşlar ilk erteleme belgelerinin bir kopyasını yanlarında bulundurmaları, mevcut belgelerin okunaklı fotokopilerinin önceden çekilmiş olması ve dilekçelerindeki bilgilerinin tam ve doğru olması işlemlerin daha kısa sürede sonuçlanmasını sağlayacaktır.
İlk erteleme hariç, diğer ertelemeler için posta ile müracaat edilmesi halinde, belgelerin kaybolma riskini önlemek için başvuru belgelerinin kayıtlı olarak (Recorded veya Special Delivery) gönderilmesi önem arzetmektedir.
Posta ile yapılan başvurularda üzerinde isim ve adres bilgilerinizin kayıtlı olduğu boş bir zarf göndermeyi de ihmal etmeyiniz.

:arrow: :|

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: ASKERLIK ERTELEMELERI (Londra Konsoloslugu)
İletiTarih: Per Ekm 20, 2011 8:05 pm 
Üye

kardeş gerçekten çok yardımcı bilgi yani benide ilgilendiriyor. şimdi sana sorum olacaktı kardeş benim anlamadığım sadece bu :
İngiltere’deki oturma ve çalışma izninin veriliş nedenini gösteren belge = bu maddeyi anlamadım kardeş :S
Cvbın için şimdiden çok tşkler

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Ekm 20, 2011 8:10 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Bydeli yazdı:
kardeş gerçekten çok yardımcı bilgi yani benide ilgilendiriyor. şimdi sana sorum olacaktı kardeş benim anlamadığım sadece bu :
İngiltere’deki oturma ve çalışma izninin veriliş nedenini gösteren belge = bu maddeyi anlamadım kardeş :S
Cvbın için şimdiden çok tşkler

ya bu madde benimkde gecenlerde moralimi bozmustu ... sonradan orendim,,

bu vizendir . es vizesi ile gelmisen bu vizeni gostereceksin .. yani pasaport sayfasinda olan vizen ..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Ekm 20, 2011 8:15 pm 
Üye

çok tşkler kardeş Bende kasım ayı bitmeden askerliği ertelemem lazım sanırım aksi taktirde TR'ye Giriş yapamayacaz Sonrada Karıdan Dayak Yeriz :lol:

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Ekm 20, 2011 8:22 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Bydeli yazdı:
çok tşkler kardeş Bende kasım ayı bitmeden askerliği ertelemem lazım sanırım aksi taktirde TR'ye Giriş yapamayacaz Sonrada Karıdan Dayak Yeriz :lol:

ayni sorun bendede var. kasimin ilk haftasi gidicem :roll:

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Kas 05, 2011 10:33 pm 
Site Müdavimi

Agustos ayinin basinda Londra Turk konsolosluguna erteleme islemi icin evraklarimi teslim ettim. Ama ertelendigine dair hala bana bir belge ya da mektup ulasmadi. 3 ay oldu ve hala bekliyorum.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Kas 06, 2011 7:42 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

mmutluaydin yazdı:
Agustos ayinin basinda Londra Turk konsolosluguna erteleme islemi icin evraklarimi teslim ettim. Ama ertelendigine dair hala bana bir belge ya da mektup ulasmadi. 3 ay oldu ve hala bekliyorum.

ben daha gidmedim wala kasimda gidmeyi planliyorumm... sana bilgi falan vermedilermi?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Şub 19, 2012 5:43 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

benim geldi.. 2 ayda geldi...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Mar 19, 2012 6:48 pm 

3 ay bana askerlik ertelemesi için biraz uzun bir süre gibi geliyor. Konsolosluk ile bir görüşüp teyidini almanızı öneririm.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Mar 19, 2012 11:30 pm 
Site Müdavimi

tam 3 ay surdu, bu sure zarfi sonrasinda Turkiye'deki adresime ertelendigine dair kagit gelmis. Geldigi gun ailem haber verdi.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 11 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz