Son ziyaretiniz: Sistem saati: Pzr May 20, 2012 10:38 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 7 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: ANKARA ANTLASMASINDAN RED ALAN ARKADASLARIM BURDA BULUSALIM.
İletiTarih: Sal Ağu 23, 2011 1:11 pm 

Merhaba arkadaslar ben bir sure once ankara antlasmasina muracaat ettim ve vizeme red geldi sanirim mahkeme ve avrupa adalet divanina muracaat etme haklarimiz filan varmis ama benim net bir bilgim yok red alan arkadaslar burada toplansak ve birbirimizi aydinlatirsak hatta gerekirse toplu olarak avrupa adalet divanina dava acalim derim ben.... fikirlerinize ve tecrubelerinize cok ihtiyacim var arkadaslar ....

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: ANKARA ANTLASMASINDAN RED ALAN ARKADASLARIM BURDA BULUSALIM.
İletiTarih: Cmt Eyl 03, 2011 7:46 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

güzel bir konu açmışsın arkadaşım. peki sen neden red aldın yazarsan eğer başvuru yapacak arkadaşlara bir faydası olsun ilk senin iş planı ve red sebeplerinden başlasak yazmaya :) yapacağın iş ne ile ilgili ortak mı olucaktın sıfırdan işyerimi kuracaktın sermaye ne kadar gösterdin iş planı'nı sen mi hazırladın ya da avukat aracılığı ilemi en önemlii red sebebi ne idi ve son birşey arkadaşım kaç günde sonuçlandı..saygılar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Kas 27, 2011 12:36 pm 

merhaba ben de dun red aldim. diplomami sahte bulmuslar. 2 . neden de fasa fiso yani, zaten fasla guvenmiordum ben evraklarima. diplomadan dolayi herhalde tekrrar itiraz da edemem. simdi tekrar ankara anlasmasina basvursam baska turlu olur mu ? bi sorun teskil eder mi ? gercekten cok sacmalik,ogrenci vizem de ilkinde red gelmisti.sacmaliktan diolayi. ama biraz parali insanlar olsaydik vergi odeyen evi olan falan bak bakalim nasil weriolar vize . :evil:

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Kas 27, 2011 9:45 pm 
Site Müdavimi

iyide diplomaniz sahtemiydiki eger gercekten sahteyse daha uk ye falan girmeniz zor yani egerki sahte degilse hemen itiraz edin hakkinizi arayin derim

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Kas 28, 2011 4:48 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

strawbery yazdı:
merhaba ben de dun red aldim. diplomami sahte bulmuslar. 2 . neden de fasa fiso yani, zaten fasla guvenmiordum ben evraklarima. diplomadan dolayi herhalde tekrrar itiraz da edemem. simdi tekrar ankara anlasmasina basvursam baska turlu olur mu ? bi sorun teskil eder mi ? gercekten cok sacmalik,ogrenci vizem de ilkinde red gelmisti.sacmaliktan diolayi. ama biraz parali insanlar olsaydik vergi odeyen evi olan falan bak bakalim nasil weriolar vize . :evil:

kac gunde sonuclandi basvurun arkadasim birde ne is uzerine basvuruda bulundun biraz bilgilendirirsen sevinirim..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Red geldikten sonraki asama!
İletiTarih: Çar Arl 21, 2011 8:45 pm 

Merhaba Arkadaslar,
Ben ankara anlasmasi icin 3 yillik vizeye basvurdum ve hala beklemekteyim. yaklasik 2 ay oldu sanirim birazdaha beklemem gerekicek bunu biliyorum.
Benim suan ilgilendigim konular sunlar; *Sayet red alinmissa Home office pasaportunuza red muhru basiyormu? mektup gonderiyorsa neler yaziyor? mahkeme yolunun acik oldugunu soyluyor ama sayet mahkemeye gidilmedigi taktirde hangi sure zarfinda ulkeyi terk etmemizi istiyor. Eger mumkunse homeoffice'in size gonderdigi mektupta ne yazdigini birebir (isim kismi haric) burada paylasabilirmisiniz rica etsem?
Cok Tesekkurler!

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Red geldikten sonraki asama!
İletiTarih: Çar Oca 04, 2012 12:30 am 

miss_temel yazdı:
Merhaba Arkadaslar,
Ben ankara anlasmasi icin 3 yillik vizeye basvurdum ve hala beklemekteyim. yaklasik 2 ay oldu sanirim birazdaha beklemem gerekicek bunu biliyorum.
Benim suan ilgilendigim konular sunlar; *Sayet red alinmissa Home office pasaportunuza red muhru basiyormu? mektup gonderiyorsa neler yaziyor? mahkeme yolunun acik oldugunu soyluyor ama sayet mahkemeye gidilmedigi taktirde hangi sure zarfinda ulkeyi terk etmemizi istiyor. Eger mumkunse homeoffice'in size gonderdigi mektupta ne yazdigini birebir (isim kismi haric) burada paylasabilirmisiniz rica etsem?
Cok Tesekkurler!

Noldu, haber geldi mi? Benim de iki hafta oldu, hala ses seda yok? Normal mi bu durum?
Ayrıca red aldıktan sonra ilk yapmamız gereken şey nedir?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 7 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz