Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar Şub 22, 2012 6:47 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 20 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: ISPANYADAN INGILTEREYE
İletiTarih: Cmt Oca 14, 2012 4:38 pm 

Herkese merhaba,

Daha once herhangi biri ispanyadan yada shengen ulkesinden ingiltereye turistik vize alip daha sonra ankara anl. yaptimi? Ben Beden Egitimi mezunuyum ve sansimi ingilterede denemek istiyorum, madridden turistik vizeye basvurcam( bu arada ispanayda 1 yillik oturum iznim var ogrenci olarak ) ingiltereye gittigimdede ank. anlasmasina basvurcam sizce sansim nedir? bi sorun cikartir mi burdaki oturum iznim?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Ankara anlşmsından sonra Ltd. şirketkurup ortak alınabilirmi
İletiTarih: Pzr Oca 15, 2012 8:42 pm 
Yeni Üye

Arkadaşlar,

Ltd. şirket kurduktan sonra şirketime ortak alabilir miyim?
Alabilirsem , ortağımda aynı haklara sahip olabilirmi benim gibi?

Herkese şimdiden teşekkürler!!

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Ankara Anlaşması Hakkında Bilgi
İletiTarih: Pzr Oca 22, 2012 10:09 pm 

Arkadaşlar merhaba.Ben şu an İngiltere'de dil kursuna gidiyorum.Türkiye'de muhasebe bölümünü bitirdim ve 3 yıl bir firmada çalıştım.Ankara anlaşmasına başvurmak istiyorum bunun için neler yapabilirim daha önce başvuran arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Ankara antlasmasi
İletiTarih: Pts Oca 23, 2012 8:41 am 

Merhaba,
Avukat yada danisman olmadan Ankara Antlasmasina basvurmak istiyorum. Ancak ozellikle is plani konusunda ogrenmem gerekenler var. Is planini kim hazirlar? Is planini Turkiyede hazirlatabilirmiyim? Sanirim onay gerekiyor. Kisaca is plani hakkinda bana verebileceginiz her turlu bilgiye ihtiyacim var?
Simdiden tesekkurler.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: 1 aydan uzun sureligine UK disinda bulunmak
İletiTarih: Pts Oca 23, 2012 2:32 pm 

Herkese merhaba,

Ben 3 yillik vizemin 2. yilindayim. Su an is yaptigim sirketin dunyanin cesitli yerlerinde ofisleri var. Beni Nisan ayinda Sidney'e ve Kasim ayinda New York'a 3'er ayligina gondermek istiyorlar. Henuz kararimi vermedim fakat avukatimla gorustugumde gitmem halinde bu durumun bir sonraki vize basvurumda sikinti yaratabilecegi soylendi. Anladigim kadariyla yillik 1 aydan fazla UK disinda kalmak sorun yaratiyormus. Bu durumla ilgili tecrubesi olan arkadaslar bildiklerini/deneyimlerini paylasirlarsa cok sevinirim.

Tesekkurler

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Ankara antlasmasi
İletiTarih: Pts Oca 23, 2012 3:47 pm 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

Oncelikle sponsrun sirketin ise sirket sana bir yazi verecek bu kisi bu sartlar altinda sirketimizin gorevlisi olarak suraya su kadarligina gonderilmistir gibi ve bu yaziyi vize uzatmasinda kullanacaksin.

Eger kendi kendinin sponsoru isen is biraz karisik, cunku vergini kendin odedigin ve elden para aldigin icin belgelendiremeyebilirsin.

Yil icerisinde 90 gunden fazla Ingiltere disarisinda kalman durumunda sikinti olabilir.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: İngilterede çevirmenlik işi hakkında ki düşünceleriniz
İletiTarih: Sal Oca 24, 2012 6:03 pm 

Merhabalar. Ben çevirmenlik işinin ingilterede ne durumda olduğunu merak ediyorum. Şu anda toefl ve ielts'im var ve ispanyolca da öğreniyorum. ANkara anlaşması vizesi ile gitmeyi düşünüyorum ama sanırım başkasının altında istihdam edilemiyoruz o yüzden çevirmen arayan yerlerde çalışamayacağım doğru mu ? peki freelance olarak çalışma ve kendimi geçindirme imkanım nedir ? isabetli bir karar olur mu ? çok teşekkürler

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Ankara Antlasmasi vizesi
İletiTarih: Çar Oca 25, 2012 10:20 am 

Arkadaslar,

Ingiltere de bir otel icin calisiyorum, 4 senedir burdayim. Aranizda eminim benim durumumda olanlarda vardir. Sizden ricam, kendi isimi kurmus olmamama ragmen Resident permit, naturalization ve citizenship'e nezaman basvurabilcegimi biri bana aciklaya bilir mi?
Yaklasik 8 kisiden degisik cevap aldim. Acikcasi, bu is hakkinda avukatlara soru sorsan, sirf para kazanmak icin, degisik bilgiler verip seni yanlis yonlendirebiliyorlar.
Dun, tekrar birinden sunu ogrendim.
Ingilterede 5 seneyi doldurduktan sonra, Resident permit'e basvurabiliyorum, ondan 1 sene sonra, Naturalization ve daha sonrasindada citizenship....

????

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Ankara Antlasmasi vizesi
İletiTarih: Çar Oca 25, 2012 2:51 pm 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

Oncelikle nasil calisiyorsun Otel senin sponsorun ve maasini tam olarak bordro ile vergilerini dustukten sonrami oduyor. Yoksa sen onlara self employer olarak mi calisiyorsun.

Eger sponsorun otel ise 5 yil sonunda basvuru hakkin var. Ama self employer isen bilemiyorum nasil olur.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: ACİL!ANKARA ANLAŞMASINI YAPACAK DENEYİMLİ BİRİ.
İletiTarih: Cmt Oca 28, 2012 9:27 am 

Arkadaşlar Merhaba,

Ben geçen yıl Londraya geldim Ocak 2011 den Mayıs a kadar bir dil okuluna gittim.Sonra Türkiyeye dönmek durumunda kaldım :cry: Geldiğimden beri tekrar dönmek istiyorum erkek arkadaşımla evlenip gelmek istiyoruz .Kendisi jeofizik mühendisi ve mba master ı yaptı.ben de ekonomi mezunuyum .nasıl bir iş sektöründe başvuru yaparsak ankara anlaşmaasını olumlu olarak cevap alabiliriz.Hangimiz üzerinden başvuru yapmalıyız?ve şuanda Türkiyedeyiz buradan başvuru yapacağız .Birde başvurumuzu yürütecek tecrübeli birini arıyoruz Londradan.Bunun yanısıra kendisi burada şuanda bir bankada çalışıyor2 yıldır. Benim ise 3 yıllık tekstil sektöründe iş tecrübem var belki hangi sektör üzerinden başvuru yapmamız gerektiği konusunda bu kısa bilgiler size yardımcı olur.Acil cevaplarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum.Çok teşekkürler!

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 20 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz