Son ziyaretiniz: Sistem saati: Pzr May 20, 2012 10:37 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 25 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: ANKARA ANTLASMASI SERMAYE SINIRI
İletiTarih: Per Kas 17, 2011 4:31 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Selamlar arkadaslar ank. antls icin belli bir sermaye siniri yok deniliyor ama ben 1 haftaya kadar muracaat da bulunucam home office evraklarimi tamamladim muhasebeci arkadas en az 5bin pound para transferi yapman gerekiyor dedi self employed icin bir restoran ortakligi yapayim dedim onun icin de 10bin pound para transferi yapman gerek diyor cok sermaye gostermeden tavsiye edebileceginiz bir is kolu varmidir yada bu konuda yardimci olabilecek birileri bir self employed icin sizcede 5bin pound fazla degilmidir...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: ANKARA ANTLASMASI SERMAYE SINIRI
İletiTarih: Per Kas 17, 2011 5:02 pm 
Site Müdavimi

bence az bile simal ayrica biryere ortak gozukmen en iyisi derim garanti olur

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Kas 17, 2011 8:33 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

5bin pound tmm belki az olabilir ama handsome peki hic sermaye gostermeyip is kuranlar oturum alanlar onlar nasil yapiyorlar cok az sermayelerle ortak olmak garanti ama onunda vergisi artiyor surekli biraz riskli gibi buyuk hissedar olmak gerekiyormus tr de bu sikintilari yeterince cektim borc birde burda borclanmak istemem :)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Kas 17, 2011 9:07 pm 
Site Müdavimi

dogrudur alanda var ama bussuru red alanda var simal ortaklik en garantisi yoksa bir red alirsan bir daha uk yi ruyanda gorursun sana soyluyim bir daha vize falan vermez bunu iyi dusun ortak bir yere derim en garantisi mecbur 4 yil kazandigin vergiye gidicek malesef benim tanidiklarim bussuru paralar harcidilar avukatlara falan vergiler malesef bu ank anlasmasinin cileside bu

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Kas 17, 2011 9:38 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

handsome80 yazdı:
dogrudur alanda var ama bussuru red alanda var simal ortaklik en garantisi yoksa bir red alirsan bir daha uk yi ruyanda gorursun sana soyluyim bir daha vize falan vermez bunu iyi dusun ortak bir yere derim en garantisi mecbur 4 yil kazandigin vergiye gidicek malesef benim tanidiklarim bussuru paralar harcidilar avukatlara falan vergiler malesef bu ank anlasmasinin cileside bu

sagol arkadasim bilgiler icin tesekkurler, olmazsa dedigin gibi yaparim red yicek durumda degilim hic oturumu alalimda ne yapalim....

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Kas 20, 2011 12:39 pm 
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Önemli bir hatırlatma simal için : Eğer bu Ankara antlaşmasından red alırsan inşallah öyle olmaz bir daha asla ingiltereye ziyaret ve turist vizesi almayacaksın ..... sebebi de hala hatırlıyormusun bilemem turist vizesi başvuru formunda bir soru vardı '' DAHA ÖNCE İNGİLTERE İÇİNDE KALICI OTURUMA VE HERHANGİ BİR YERLEŞİM VİZENE BAŞVRUNDUNMU HOME OFFICE DE diye .... Trusit vizesiyle orda bulunmaktasın yani amacının dışına çıkıp oturum için başvuracaksın .. çok iyi düşün derim evraklarını çok iyi hazırla çünki bir daha bu şansı bulamayacaksın ancak türkiyeden başvurursun tekrar. bir daha evrakların ne kadar iyi olursa olsun ziyaret veya turist vizesine başvurunda aynı gün red alıcaksın .. diyecekler ki biz sana daha önce vize verdik ve sen ingiltere kalmak için başvuru yaptın senin tekrar ziyarete gideceğini gideceğin sanmıyoruz .... ikinci bir husus bu başvuru red le sonuçlanırsa ... diyelimki ilerki yıllarda birisiyle tanışıp evlendin ingilterede ikamet eden yerleşim eş vizesine başvurduğuna inandrırıcı gelmeyecek evliliğin onlara çünki daha önce inigltere kalıcı olmak için başvuru yapmışsın.... diyeceklerki sana her yolu deniyor orada yaşamak için.. ankara antlaşması , evililk vizesi vs... geleceğini şekillendirmek üzeresin ... eğer evraklarına tam güvenmiyorsan türkiye ye daha sağlam evraklar ayarla. anladığım kadarıyla henüz daha ne iş yapacağına bile karar verememişsin.... yazacaklarım bu kadar....karar senin......

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Kas 20, 2011 1:38 pm 
Site Müdavimi

evet simal sana dedim ustune yer yap derim alma sansin cok olur ayrica ankarada red alirsan yerlesim vizesine etkilermi etkiler biraz ama alirsin bence.iyi sanslar dostum zor bir surecten geciyorsun

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Kas 20, 2011 8:59 pm 
Site Müdavimi

biliyorum durumum ankara anlasmasiyla alakali degil ama isyeri acma ile ilgili biseyler paylastiniz.ben bir ay once yerlesim vizesiyle geldim.kisa bir sure icinde bir isyeri acacam.buradaki vergi sistemi hakkinda bir fikriniz var mi ?yukaridaki yazilarda vergilerden bahsetmissiniz,onlar ankara anlasmasi icin yazilanlar.bizim durumumuz nasil olacak vergiyle ilgili.ayrica limited company daha ugrastirici demislerdi.sole trader basitmis acilis olarak.ayrica bazen ithalatta yapacam.sole trader la yapabilirmiyim.sanirim git bir muhasebeciyle gorus diyeceksiniz :) preston civarinda zaten bakiyorum ama buralarda cok yabanci ve yalniz oldugum icin biraz zorlaniyorum,

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Kas 21, 2011 12:15 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

simdi ben tr den iken eger ingiltereye gelirsem ortak oluyorduk alip satiyorduk konusalanlar ve soylenenler boyleydi ama vizeyi alip gelince bazi seyler degisti yan yatmalar camura batmalar benim muhasebi arkadas da soyluyor ortak olunursa daha garanti olacagini.. ama birde soyle bir ihtimal var tr deki sirketim uzerinde birseyler acacagiz burada o sirketini refarans olarak gosteririz dedi onan gore evrak hazirladim pek bir zamaninmda kalmadi 22 gun sonra vizem bitiyor zaten internet reklamcili ve bilgisayar uzerine bir is kurariz dedi ama bana en cok soyledigi sey gec geldin diyor vizeyi alir almaz gelecektin diyor. bilmiyorum insallah alirim kismetimiz varsa aliriz vizeyi yoksada evleniriz ne yapalim evlilikte hic kolay degil ama ne yapalim insllah ankara antl. olur sali gunu vericem evraklari insl iyi olur..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Kas 21, 2011 2:35 am 
Site Müdavimi

evet simal malesef boyle oluyor camura yatmalar cok oluyor bunu gayet iyi bilirim.ama sana daha once ankara anlasmasiyla ilgili uyarmistim onceden ne yapcagini evraklarini ayarla diye neyse suren bitmeden yolla artik kismet en azindan sermaye konusunda dikkat derim ve is planina dikkat et is plani cok onemli bastan sagma yapilmasin

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 25 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz