Son ziyaretiniz: Sistem saati: Pzr May 20, 2012 10:32 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 3 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: ANKARA ANLASMASINDAN EVLILIGE...
İletiTarih: Cum May 13, 2011 11:37 pm 

Merhaba Arkadaslar. Ankara Anlasmasi ile 3 yillik vizemi 6 ay once aldim ve suan Londrada yasamaktayim. kisa bir sure icinde insallah evleniyorum Sormak istediklerim :

1) Evlilik izni sertifikasi almama gerek varmi yokmu?
2) Evlendikten sonra Vizemi degistirebilirmiyim ve bu konuda buyuk sorun yasarmiyim?

Bilgilerinizi paylasirsaniz ve yardimci olursaniz cok cok tesekkur ederim simdiden...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: ANKARA ANLASMASINDAN EVLILIGE...
İletiTarih: Cmt May 14, 2011 7:32 am 
Yeni Üye

murocan yazdı:
Merhaba Arkadaslar. Ankara Anlasmasi ile 3 yillik vizemi 6 ay once aldim ve suan Londrada yasamaktayim. kisa bir sure icinde insallah evleniyorum Sormak istediklerim :

1) Evlilik izni sertifikasi almama gerek varmi yokmu?
2) Evlendikten sonra Vizemi degistirebilirmiyim ve bu konuda buyuk sorun yasarmiyim?

Bilgilerinizi paylasirsaniz ve yardimci olursaniz cok cok tesekkur ederim simdiden...

Evlendikten sonra vizeni degistirebilirsin bir sorunda yasamassin ama statu degistirdigin icin ankara ant. icin yaptigin hersey bosa gider ve herseye silbastan baslar ve evlilik vizesi alirsin.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: ANKARA ANLASMASINDAN EVLILIGE...
İletiTarih: Cmt May 14, 2011 12:53 pm 

tesekkur ederim nina. ankara anlasmasi cok iyi bir kapi bence biz turk vatandaslari icin. hem para kazaniyorum hem oturumumu aliyorum. ama evlilik vizesi alirsam daha rahat olacam hem isimi yapip hem calisip hemde oturumum daha garanti ve daha kolay olur diye dusunuyorum. bide evlilik izni sertifikasi almama gerek varmi yani 9 mayistan itibaren izin alma olayi kalkti dediler ama kimse net bisey soylemiyor ve bilmiyor acikcasi nasil bir yol izlemem gerek. bilen arkadaslar lutfen paylasirlarsa sevirim. tesekkurler

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 3 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz