Son ziyaretiniz: Sistem saati: Pzr May 20, 2012 10:30 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 14 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: ankara anlasmasina kasim 2011 basvuranlar
İletiTarih: Çar Arl 14, 2011 10:17 pm 

Lanthes yazdı:
aynur85 yazdı:
Merhaba,
Ben muhasebecı olarak son zamanlarda hazırladıgım busıness plan tecrubelerime dayanarak söyliyebilirimki basvurusu 13-14 haftada basarılı olarak sonuclanan mukelleflerimiz vardır.
14 haftadan sonra ise border agency arayıp takibini yapabilirsiniz.

hadi başka kapıya acenta çalışanı hadi hadi sen şimdi reklam yapma bu sitede acenta reklamı yasak hadi bakalım uzaaaaa

Bu acentaları burada bu şekilde afişe etmeniz çok faydalı oluyor. Ben de ankara anlaşması için işin içine girdim ve gördüm ki; acentalar ile muhatap olanların durumu çok vahim. Biri benden 1500 pound istedi; diyorum indirim olmaz mı? Bana dedigi sey; biz bilgi satarak bu işi yapıyoruz. 1 lira dahi indiremem. Ve bana yarım ağız verdiği bilgilerin hepsi de yanlıştı.

Ben Aralık'ta başvuru yapanlardanım. Önümüzdeki hafta belgelerimi teslim edecegim.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: ankara anlasmasina kasim 2011 basvuranlar
İletiTarih: Per Arl 15, 2011 9:17 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

pingiest yazdı:
Lanthes yazdı:
aynur85 yazdı:
Merhaba,
Ben muhasebecı olarak son zamanlarda hazırladıgım busıness plan tecrubelerime dayanarak söyliyebilirimki basvurusu 13-14 haftada basarılı olarak sonuclanan mukelleflerimiz vardır.
14 haftadan sonra ise border agency arayıp takibini yapabilirsiniz.

hadi başka kapıya acenta çalışanı hadi hadi sen şimdi reklam yapma bu sitede acenta reklamı yasak hadi bakalım uzaaaaa

Bu acentaları burada bu şekilde afişe etmeniz çok faydalı oluyor. Ben de ankara anlaşması için işin içine girdim ve gördüm ki; acentalar ile muhatap olanların durumu çok vahim. Biri benden 1500 pound istedi; diyorum indirim olmaz mı? Bana dedigi sey; biz bilgi satarak bu işi yapıyoruz. 1 lira dahi indiremem. Ve bana yarım ağız verdiği bilgilerin hepsi de yanlıştı.

Ben Aralık'ta başvuru yapanlardanım. Önümüzdeki hafta belgelerimi teslim edecegim.

Ben sadece muhasebeci aracili ile basvurdum avukat falan tutmadim alip alamayacagimiz belli olmadan neden binlerce pound verelim avukata isin plan kismi zor onuda muhasebeci hazirliyor 300 pound karsiligi olurda red yersek ki insallah yemeyiz :) o zaman avukat tutariz bende evraklarimi aralik ayinda gonderdim. pingiest senin is plani ve sermayenden bahsedermisin ne olarak basvuru yapacaksin sermaye ne kadar gostereceksin

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Ankara Anlaşması Vizesi Gerekli Belgeler (Türkiye İçinden)
İletiTarih: Cum Arl 16, 2011 1:04 pm 

20 sayfa kadar bir iş planı hazırladım. Sermaye olarak sadece muhasebeci giderleri, bir de diger giderler olacak şekilde belittim. Yani sermaye kısmında bir gider göstermedim gibi birşey. Ama gelir kisminda vergiler dahil 6 ile 8bin arasinda ortama gelir gosterdim.

Ben salı günü belgelerimi teslim edecegim. Belgerin orjinalini mi vermeliyim? Örneğin diploma? Fotokopi vereceksem, noter tasdiki gerekiyor mu? Ya da orjinalini verdigimizde bir daha geri alabiliyor muyuz?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Ankara Anlaşması Vizesi Gerekli Belgeler (Türkiye İçinden)
İletiTarih: Pts Arl 26, 2011 2:20 am 

pingiest yazdı:
20 sayfa kadar bir iş planı hazırladım. Sermaye olarak sadece muhasebeci giderleri, bir de diger giderler olacak şekilde belittim. Yani sermaye kısmında bir gider göstermedim gibi birşey. Ama gelir kisminda vergiler dahil 6 ile 8bin arasinda ortama gelir gosterdim.

Ben salı günü belgelerimi teslim edecegim. Belgerin orjinalini mi vermeliyim? Örneğin diploma? Fotokopi vereceksem, noter tasdiki gerekiyor mu? Ya da orjinalini verdigimizde bir daha geri alabiliyor muyuz?

Sorularımı kendim cevapliyayim.

* Onemli gordugunuz belgelerin orjinalini veriniz. Yalnız orjinalini vereceginiz belgelerin kopyasını da yanınızda goturunuz. Cunku kopyalarını basvuru dosyanıza iliştiriyorlar; orjinallleri dosyadan ayrı tutuyorlar. Ve tekrardan geri veriyorlar. Noter tasdikine de gerek yok. Turkce olan dokumanlarda da; yeminli tercuman muhru yeterli.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 14 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz