Son ziyaretiniz: Sistem saati: Pzr May 20, 2012 10:29 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 2 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: ANKARA ANLAŞMASI BERBERLİK İÇİN
İletiTarih: Per Ağu 18, 2011 7:55 am 

merhaba arkadaslar ben yenı uye oludum yardımcı olursanız çok sevinirim ben turkıyede erkek kuaförüyüm ama artık orda bu işi yapmak istıyorum butun belgelerım var işimle alakalı ve kendımce iyi olcanı dusunuyorum sizce orda yasayan arkadaslar bu işi orda yapma olasılıgım nedır? ve gercekten para kazanabılırmıyım goruslerınızı bıldırırsenız cok sevınırım ekim 2011 de ingiltereye gelicem ve orda ankara anlasmasına basvurucam butun evraklarım tam ve avukatımda var yanı işlemleri yapıcak

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: ANKARA ANLAŞMASI BERBERLİK İÇİN
İletiTarih: Cmt Ağu 27, 2011 1:43 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Ben kendi yaşadıgım bölgeden örnek vereyim öncelikle sadece kesim £6.90,ne zaman gitsem

mutlaka sıra var ve insanlar devamlı sıra beklemek zorunda,çogunluk genelde bayan benim berberde

bayan valla nasıl kesiyor diye sorarsan eh yani,bide burda şöle bir durum var en komigime giden!saç

yıkama yok kesimden sonra eline bir peçete veriliyor para ödeniyor eve yüzün gözün kıl şekilde devam

ediliyor :) kesinlikle sanatını yapacagın bir ülke her zaman insanların ihtiyaç duydugu bir olay hele ki

usta sıfatına girecek berberlerin olmadıgı bir ortamda.hukuki konular hakkında bilgim yok bilen

arkadaşlar zaten yardımcı olurlar sana.ALLAH EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMASIN

Sayfa başı
Çevrimiçi Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 2 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz