Son ziyaretiniz: Sistem saati: Pzr May 20, 2012 10:19 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 15 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Aile Yanı Konaklama
İletiTarih: Sal May 19, 2009 7:53 am 
Site Müdavimi

alper1905 yazdı:
Tamamıyla şans.Benim ailem çok iyi valla.40 yaşlarında neşeli ,şeker gibi bir çift.Ama okul berbat nazi kampı gibi.Okul yönetiminden nefret ediyom.İstanbulda olsa çoktan kavga çıkartmış o müdürün ağzını burnunu kırmıştım.Okul Westbourne Academy aklınızda olsun uzak durun.Ama burda aileler çoğunlukla iyi çıkıyor.

aman sakin ol arkadasim ;) onemli olan istedigin egitimi alman .saygilar kolay gelsin

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Haz 13, 2009 11:05 pm 
Son Ütücü(başka yok)
Kullanıcı avatarı

Ben sahsen aile yani konaklamadan cok, hosteli tavsiye ederim.Hosteller hem daha ucuz hem de rahatlikla Ingilizce pratik yapma imkani bulabileceginiz yerlerdir.Konumlari da merkeze yakindir.4. 5. bolgede bir ailenin yaninda kalarak hem fazla para odemek, hem de pratik yapamamak pek de mantikli gelmiyor bana sahsen.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Kas 21, 2011 12:33 pm 
Üye

BENDE YAKIN ZAMANDA GİTMEYİ DÜŞÜNENLERDENİM AMA KAFAM ÇOK KARIŞTI BURDAKİLERİ OKUDUKTAN SONRA AİLE YANI KONAKLAMAYI TAVSİYE ETMİYORSUNUZ HERKES Mİ BÖYLE ANLAMADIM BEN BİR BAYANIM KONAKLAMA KONUSU BENİMİ ÇİN ÇOK ÖNEMLİ :((

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Arl 03, 2011 7:06 pm 

Merhaba!! Aile yanı konaklamayı önerenlerdenim ama ailenin iyi olması gerek evet birazcık fazla para veriyorsun ama evin ve ailen iyiyse onu da gözün görmüyor açıkçası.Daha önce Brighton'da kaldım 6 ay ve sadece iki aile değiştirdim.İlk ailemde sadece 1 ay kaldım diğerinde 5 ay ve süperdi ikinci evim.Şu an Londra'da eğitim alıyorum ve daha geleli 1 hafta oluyor sadece 1 aylığına okuldan ev ayarlamalarını istedim çünkü Londrada evler çok pahalı kendi imkanınla bulursan daha uyguna geliyor.Sen İngilterenin neresine gelecksin?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Arl 03, 2011 8:39 pm 
Üye

gksn yazdı:
Merhaba!! Aile yanı konaklamayı önerenlerdenim ama ailenin iyi olması gerek evet birazcık fazla para veriyorsun ama evin ve ailen iyiyse onu da gözün görmüyor açıkçası.Daha önce Brighton'da kaldım 6 ay ve sadece iki aile değiştirdim.İlk ailemde sadece 1 ay kaldım diğerinde 5 ay ve süperdi ikinci evim.Şu an Londra'da eğitim alıyorum ve daha geleli 1 hafta oluyor sadece 1 aylığına okuldan ev ayarlamalarını istedim çünkü Londrada evler çok pahalı kendi imkanınla bulursan daha uyguna geliyor.Sen İngilterenin neresine gelecksin?

karar verdin mi diye sorsanıza southampton yada portshampton ama okul konusunda da karar vermedim :((çok kafam karıştı firmalarada güvenmiyorum hepside kandırıyor gibigeliyor

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 15 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: MSN [Bot] ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz