Merhaba
Yaklasik 2 ay kadar once , 2010/11 yili icerisinde en son guncellenmis haliyle basilmis ingilizce Surucu ehliyet calisma kitabini aldim, fakat kitabin herseyi anlatmasina karsin Hazard Perception ( Video Test / Tehlike Aninda ) bolumunde bu en son guncellenmis kitabin birakin yetersiz oldugunu hic bir ise yaramadigini anladim cunku bunu bizim okuyarak degil , gorsel olarak calisarak ogrenmemizin gerektigini siddetle dusunuyorum bu yuzden Turkce alacaginiz surucu kitaplarinin size sadece theory test'de yardimci olacagini fakat esasta Hazard Perception testinde ( bu testte yaklasik 50 soru soruluyor , videolu test , gorsel olarak size tehlike aninda ne yapmaniz gerektigini gosteriyor ) yardimci olacagini zannetmiyorum ... zaten genelde ilk sinavda gecemeyen arkadaslar sirf bu sebepten dolayi kaybediyorlar , calistigim yerde bi ufak arastirma yaptim , yaklasik 15 kisiye ilk sinavda gecip gecemediklerini sordum , Cevap su oldu hazard perception video testinden kaldim , bu cevaplar bu hazard perception testinin haddinden fazla onemli oldugunun bir kaniti oldugunu dusunuyorum o yuzden internetten cok yararli ve ozellikle hazard perception testini en guzel sekilde anlatan , ogreten , cok faydali bir link buldum burdan download yaptim ve gordumki satin almak gerekiyor , £4.99 civari internet uzerinden bu cd yi satin aldim ve inaninki inanilmaz faydali bir CD butun konulari mukemmel anlatiyorlar ozellikle hazard perception testinde ne yapmaniz , ne yapmamaniz konusunda cok detayli olarak videolu anlatiyorlar .. Su an bu CD den calisiyorum ve oldukca memnunum , sayet aranizda ehliyet sinavini cok ciddiye alarak hazirlananlar varsa link veriyorum , o linkten Free olan dosyayi indirebilirsiniz , size yaklasik 3 tane clip sunacaklar ( hazard perception testi hakkinda ) bilmiyorum fakat bence %90 oraninda bu CD ilk sinavda gecmeye calisanlara yardimci olacaktir , geri kalan %10 luk oranda sizin yeteneginize kaliyor ... bu arada CD ingilizce olarak sunuluyor fakat hazard perceptionun ingilizce almanca cince turkce olmasi soz konusu bile olamaz o yuzden ozellikle theory test / practical teste turkce hazirlanan arkadaslarimin mutlaka bu CD den hazard perception testine calismalarini siddetle tavsiye ediyorum , aksi halde inaninki hersey bir anda bosa gidebilir cunku almis oldugunuz kitap turkce/ingilizce bile olsa , sayet hazard perception sorularindan bir kacini yanlis cevaplamaniz halinde maalesef tekrardan sinava girme zorunda sizi birakabilir .. Ilgilenen arkadaslara Bu Cd nin linkini veriyorum ( Free versiyonu indirip inceleyiniz )CD nin icerigi Ingilizcedir .
Saygilar
http://www.pass-test.co.uk/common/frm_S ... T=1&pvid=6