Son ziyaretiniz: Sistem saati: Pzr May 20, 2012 10:08 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 10 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: %90 Ehliyetinizi en Kisa surede almaniza yardimci olacak CD!
İletiTarih: Cmt Ekm 23, 2010 5:57 pm 

Merhaba
Yaklasik 2 ay kadar once , 2010/11 yili icerisinde en son guncellenmis haliyle basilmis ingilizce Surucu ehliyet calisma kitabini aldim, fakat kitabin herseyi anlatmasina karsin Hazard Perception ( Video Test / Tehlike Aninda ) bolumunde bu en son guncellenmis kitabin birakin yetersiz oldugunu hic bir ise yaramadigini anladim cunku bunu bizim okuyarak degil , gorsel olarak calisarak ogrenmemizin gerektigini siddetle dusunuyorum bu yuzden Turkce alacaginiz surucu kitaplarinin size sadece theory test'de yardimci olacagini fakat esasta Hazard Perception testinde ( bu testte yaklasik 50 soru soruluyor , videolu test , gorsel olarak size tehlike aninda ne yapmaniz gerektigini gosteriyor ) yardimci olacagini zannetmiyorum ... zaten genelde ilk sinavda gecemeyen arkadaslar sirf bu sebepten dolayi kaybediyorlar , calistigim yerde bi ufak arastirma yaptim , yaklasik 15 kisiye ilk sinavda gecip gecemediklerini sordum , Cevap su oldu hazard perception video testinden kaldim , bu cevaplar bu hazard perception testinin haddinden fazla onemli oldugunun bir kaniti oldugunu dusunuyorum o yuzden internetten cok yararli ve ozellikle hazard perception testini en guzel sekilde anlatan , ogreten , cok faydali bir link buldum burdan download yaptim ve gordumki satin almak gerekiyor , £4.99 civari internet uzerinden bu cd yi satin aldim ve inaninki inanilmaz faydali bir CD butun konulari mukemmel anlatiyorlar ozellikle hazard perception testinde ne yapmaniz , ne yapmamaniz konusunda cok detayli olarak videolu anlatiyorlar .. Su an bu CD den calisiyorum ve oldukca memnunum , sayet aranizda ehliyet sinavini cok ciddiye alarak hazirlananlar varsa link veriyorum , o linkten Free olan dosyayi indirebilirsiniz , size yaklasik 3 tane clip sunacaklar ( hazard perception testi hakkinda ) bilmiyorum fakat bence %90 oraninda bu CD ilk sinavda gecmeye calisanlara yardimci olacaktir , geri kalan %10 luk oranda sizin yeteneginize kaliyor ... bu arada CD ingilizce olarak sunuluyor fakat hazard perceptionun ingilizce almanca cince turkce olmasi soz konusu bile olamaz o yuzden ozellikle theory test / practical teste turkce hazirlanan arkadaslarimin mutlaka bu CD den hazard perception testine calismalarini siddetle tavsiye ediyorum , aksi halde inaninki hersey bir anda bosa gidebilir cunku almis oldugunuz kitap turkce/ingilizce bile olsa , sayet hazard perception sorularindan bir kacini yanlis cevaplamaniz halinde maalesef tekrardan sinava girme zorunda sizi birakabilir .. Ilgilenen arkadaslara Bu Cd nin linkini veriyorum ( Free versiyonu indirip inceleyiniz )CD nin icerigi Ingilizcedir .
Saygilar
http://www.pass-test.co.uk/common/frm_S ... T=1&pvid=6

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: %90 Ehliyetinizi en Kisa surede almaniza yardimci olacak CD!
İletiTarih: Cmt Ekm 23, 2010 6:34 pm 
Yeni Üye

merhaba arkadasim...pratik test i nasil gececem 3 kere girdim 1 tane ciddi hata yuzunden kaliyom..6 yillik turk ehliyetim var cok dikkatli iyi bir surucuyum...yine test var 2 hafta sonra ne yapacam...ders aliyorum ama hocada cok iyi araba kullaniyon diyor....niye kaliyom bilemedim sanirim para kopartiyorlar?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Ekm 23, 2010 7:45 pm 

adnan yazdı:
merhaba arkadasim...pratik test i nasil gececem 3 kere girdim 1 tane ciddi hata yuzunden kaliyom..6 yillik turk ehliyetim var cok dikkatli iyi bir surucuyum...yine test var 2 hafta sonra ne yapacam...ders aliyorum ama hocada cok iyi araba kullaniyon diyor....niye kaliyom bilemedim sanirim para kopartiyorlar?

Merhaba Adnan
practical test'de ne gibi bir hata yuzunden gecemedin ki ? buyuk bir hata diyorsun ve bunun ne oldugunu yazmamissin , bence hic panik yapmaya gerek yok , sogukkanli olmalisin , umarim bu sefer basaracaksin , bende calisiyorum hic sinava girmedim fakat practical testin zor oldugunu duymustum .. Para koparma konusunun bence soz konusu bile olacagini dusunmuyorum hatta ihtimal bile veremem cunku buyuk ciddi bir hata yuzunden kaliyorum demissin , bence o hatanin uzerine yogunlasmalisin ve serinkanli olmalisin , Su an sen belki hepimizden dahada tecrubelisin sayet o ciddi hatayi burda paylasirsan bizim icin ilerde sinava girecegimiz zaman faydali olacaktir diye dusunuyorum , sana basarilar dilerim
saygilar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Oca 01, 2011 7:29 pm 
Yeni Üye

slm kusura bakma gec cevap verdim....
1. test de doner kavsaklarda cok hizlisin diger araclari beklemelisin dediler

2. test de doner kavsaklarda cok yavassin dediler diger araclar seni beklemek zorunda kaliyor dediler

3.tek yonlu yolda saga don dediler fakat ben yolun sonunda durdum (bu ciddi bir hata imis)

4.kose ye park yap dediler yaptim ve geri geri park fakat on teker kaldirima cikti ve indi (buda ciddi bir hata imis kaldim)
yaptigim hata ciddi bir hata degil(doner kavsaklardaki haric) niye gecemiyorum anlamadim...birde her testden sonra "cok iyi araba kullaniyorsun fakat bir ciddi hata uzgunuz diyorlar" hayirlisi olsun insallah diger test de gececem insallah.....

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Oca 12, 2011 7:22 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

slm ben yildiz surucu kursunun kitabini aldim tum sorlar turkce hadi onu anladim cd turkce sorulari turkce seslendirmis ustune ustluk 19 pound bir halta yaramz gidin 4.99 dowload edin arkadasin dedigi gibi daha iyi hem paraniz cebinizde kalir

bol sans

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Oca 15, 2011 8:58 pm 
Yeni Üye

ben ehliyetimi aldim .....darisi size arkadaslar.. :) :D

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Oca 15, 2011 9:02 pm 
Yeni Üye

ottoman yazdı:
slm ben yildiz surucu kursunun kitabini aldim tum sorlar turkce hadi onu anladim cd turkce sorulari turkce seslendirmis ustune ustluk 19 pound bir halta yaramz gidin 4.99 dowload edin arkadasin dedigi gibi daha iyi hem paraniz cebinizde kalir

bol sans

slm ottaman ben ve diger bircok arkadasim turkce cd ve kitap sayesinde ilk seferde gectik....bence yararli ...ben gectim ehliyetimi aldim cok sukur..tavsiyem bolbol soru coz sonra hemen sinava otur kardes .ins sizde alirsiniz...... :)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Şub 14, 2011 5:22 pm 

slm birader teory testine calisma kitabini ve cd sini nerden bulabirim??

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Şub 14, 2011 11:13 pm 
Yeni Üye

[quote="sefa"]slm birader teory testine calisma kitabini ve cd sini nerden bulabirim?

slm kardes..londra da yildiz surucu kursu var...orayi ararsan sana kitap ve cd gonderirler..19 paund sanirim hala... telefon nosu: 0207 241 33 22

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Ekm 20, 2011 10:17 pm 

Arkadaslar bende sinava calismak icin birkac sey var isteyen bana mail atsin gondereyim.
ise yarar seyler sinavda basari garanti :D hayaticangul@live.co.uk

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 10 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz