Son ziyaretiniz: Sistem saati: Pzr May 20, 2012 10:04 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 6 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: 3 yıllık oturumu almış bulunmaktayız
İletiTarih: Per Ekm 13, 2011 10:11 pm 
Üye

Öncelikle bu süreci yaşayan herkese Allah kolaylık versin,kısaca bilgi olması için size bu süreci anlatmak istiyorum.

1 yıllığımızı geçen sene temmuz ayında almıştık bu sene temmuz ayında 3 yıllık için başvuruda bulunduk şunu söylemem gerekirse 3 yıllık için cevap süresi max. 10 hafta yani 3. haftada da gelebilir 5 te de 10 da ama 10 hafta da gelmek zorunda bizim 8. haftada cevabımız geldi avukatımıza ve bizden gönderdiğimiz bazı evrakların aynılarını teyit etmek amaçlı tekrar istediklerini söylediler süre olarakta yaklaşık 1 hafta 10 gün süre verdiler biz evraklarımızı tamamlayıp hemen gönderdik home office e bunun cevabı da max.3 haftada gelmek zorunda bizim cvbımız 2,5 hafta da geldi şunu da söylemek isterim ki 3 yıllığa başvuruda bulunduğunuzda illa 3 yıllık verecekler diye bi kaide yok 1+2 yıllık ta verebilirler biz 1 yıllık bile bekliyorduk açıkçası ama hiç bir problem çıkmadı çok şükür ve 3 yıllık aldık.

Ben 1 yıldan itibaren bütün sürecimi burada paylaştım sorularım oldu zaman zaman yanıtlayan herkese teşekkürü bir borç bilirim.yinede buradayım bende bu sancılı süreci merakla ve sabırla bekleyen herkesin yanındayım.Hepinizi çok iyi anlıyorum ama şunu unutmayın artık eskisi gibi ilerlemiyor bazı şeyler,çok daha hızlı ve zamanında yapılıyor,umudunuzu asla kaybetmeyin ve sabırla beklemeye devam edin kazanan siz oluyorsunuz tıpkı bizim gibi. sevgilerle...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: 3 yıllık oturumu almış bulunmaktayız
İletiTarih: Cum Ekm 14, 2011 3:31 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

3 yıllık vizen hayırlı olsun arkadaşım buralarda isen çok sorularımız olur elbet, oturum ile ilgili sıkıntıları atlatmışsın, hayırlısı ile bizde bir atlatsak, kasım sonun da başvuru yapacağım ben de. 1 yıllık için inşallah iyi geçer. Tekrar hayırlı olsun başarılar dilerim...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Ekm 14, 2011 8:08 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

melancholy yazdı:
Öncelikle bu süreci yaşayan herkese Allah kolaylık versin,kısaca bilgi olması için size bu süreci anlatmak istiyorum.

1 yıllığımızı geçen sene temmuz ayında almıştık bu sene temmuz ayında 3 yıllık için başvuruda bulunduk şunu söylemem gerekirse 3 yıllık için cevap süresi max. 10 hafta yani 3. haftada da gelebilir 5 te de 10 da ama 10 hafta da gelmek zorunda bizim 8. haftada cevabımız geldi avukatımıza ve bizden gönderdiğimiz bazı evrakların aynılarını teyit etmek amaçlı tekrar istediklerini söylediler süre olarakta yaklaşık 1 hafta 10 gün süre verdiler biz evraklarımızı tamamlayıp hemen gönderdik home office e bunun cevabı da max.3 haftada gelmek zorunda bizim cvbımız 2,5 hafta da geldi şunu da söylemek isterim ki 3 yıllığa başvuruda bulunduğunuzda illa 3 yıllık verecekler diye bi kaide yok 1+2 yıllık ta verebilirler biz 1 yıllık bile bekliyorduk açıkçası ama hiç bir problem çıkmadı çok şükür ve 3 yıllık aldık.

Ben 1 yıldan itibaren bütün sürecimi burada paylaştım sorularım oldu zaman zaman yanıtlayan herkese teşekkürü bir borç bilirim.yinede buradayım bende bu sancılı süreci merakla ve sabırla bekleyen herkesin yanındayım.Hepinizi çok iyi anlıyorum ama şunu unutmayın artık eskisi gibi ilerlemiyor bazı şeyler,çok daha hızlı ve zamanında yapılıyor,umudunuzu asla kaybetmeyin ve sabırla beklemeye devam edin kazanan siz oluyorsunuz tıpkı bizim gibi. sevgilerle...

hayirli Olsun.. darisi bekleyenlerin basina : )))))

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Ekm 23, 2011 10:54 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Selam arkadasim birde benim su sorumu yanitlasan cok menun olacagim ayriyeten konu actim ama zamanim kisitli oldugu icin sanada yazma geregi duydum eger vaktin olurda girer cevaplarsan form sitesine cok memnun olacagim saygilar...Turkiyeden Ingiltere ye ank. antls. icin para transferi yapicaz TR de sahsi hesabimdan UK ye eft yapsam sorun olurmu yani bu para nerden geldi kim koydu kim aldi gibi sikintili sorulara maruz kalirmiyim hesabim aktif bir hesab ama buraya transfer edecegim miktar yok hesabimda ornegin 3bin sterlin transfer edecegim 20 gun icinde kardesim ufak ufak yatiracak benim hesabima bende oradan UK ye tranfer edecegim sorun olurmu nerden buldun nasil buldun gibisinden. suan hazirda hesabimda para yok birde parayi UK ye transfer ettigim de hesabimda kacgun kalmasi gerek veya ben hom office makbuzu ibraz ettikden sonra paranin hesap ta durmasina gerek yok bildigim kadariyla 3. sahislarin hesap ozeti gormeye hakki yok TR de boyle olagan disi bir durum olmadikca umarim burada da oyledir

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Ekm 23, 2011 11:15 pm 
Site Müdavimi

vay simal uk hosgeldin direk faliyetlere baslamissin para transferini burdaki hesabina yollayabilirsin bir sey olmaz zaten kesik atiyolar ayni zamanda resmi olmus oluyor ve ank anlasmasi icin basvururken bu transferlerin dekontunu ozel yolluyor en azindan barclays de boyle dostum cok saglam yap bu arada evraklarini sonra uk kapin kapanir ugrasiyosun o kadar caban bosuna gitmesin iyi sanslar...londradaysan gorusebilirizde

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Ekm 24, 2011 12:38 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

handsome80 yazdı:
vay simal uk hosgeldin direk faliyetlere baslamissin para transferini burdaki hesabina yollayabilirsin bir sey olmaz zaten kesik atiyolar ayni zamanda resmi olmus oluyor ve ank anlasmasi icin basvururken bu transferlerin dekontunu ozel yolluyor en azindan barclays de boyle dostum cok saglam yap bu arada evraklarini sonra uk kapin kapanir ugrasiyosun o kadar caban bosuna gitmesin iyi sanslar...londradaysan gorusebilirizde

hosbulduk aga geldik de derdimiz bitmedi gitti :lol: nasil kesik atiyorlar anlamadim parayi hesabima transfer edip dekontu elime aldiktan sonra yollasam tekrar olur degilmi emaneti :D umarim bosa gitmez cabalarim 1 haftadir west sussex deyim yarin gece norwich' e gidiyorum orada kalicam uk nin en uc noktasi nerdeyse degil valla oyle londraya kasim 13 de gelicem evraklari getiricem musait olursan goruselim haberlesiriz olmazsa.. liman ticaretinin oldugunu soyluyorlar ama bakalim umarim guzel biryerdir.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 6 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz