Son ziyaretiniz: Sistem saati: Pzr May 20, 2012 10:03 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 33 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: 3 yillik Ankara Anlasmasi basvuru sureleri
İletiTarih: Pts Oca 24, 2011 11:00 pm 

Merhabalar,

3 yillik Ankara anlasmasi basvurusu yapanlar bu baslik altinda paylasimda bulunabilir misiniz? Ben Ingilizce ogretmeni meslegi ile 6 Aralik'ta basvurumu yaptim henuz bir haber yok. Diger arkadaslar hem alanlarini hem de basvuru tarihlerini bildirebilir misiniz?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: 3 yillik Ankara Anlasmasi basvuru sureleri
İletiTarih: Per Şub 03, 2011 10:41 am 

Merhaba,

Aralik 6 da yaptigim basvuruma bugun olumlu cevap geldi. Yani toplam 8 hafta 3 gun surdu. Yapabilecegine inanan herkes 3 yillik basvurularini kendileri hazirlayabilir, gercekten cok teferruatli degil, yanlizca muhasebecinizi iyi secin ve evraklarinizi hazirlarken cok dikkat edin. Isin muhasebe kisminda yapacaginiz ufak bir hata eminim ki tum basvurunuzu zedeleyebilir. Avukat vb kisilere tonlarca para harcamaya hic luzum yok.

Bekleyen herkese bol sans...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Şub 04, 2011 9:58 am 
Site Müdavimi

Educa hayırlı olsun...
Bu arada sen burada İngilizce öğrretmenlği mi yapıyorsun?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Ağu 28, 2011 6:27 pm 
Üye

merhabalar;

Temmuz 10 da 3 yıllığa başvuru yaptık hala cevap yok 3 yıllığa başvuranlar bilgilerini paylaşabilirlerse çok sevinirim. tahmini olarak ne kadar zamanda gelir?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Eyl 02, 2011 11:00 pm 
Üye

arkadaşlar home office ten mektup geldi 3 yıllık için bizden bi kaç tane evrak istemişler (7 haftada geldi bu cvp) son tarihinde 7 eylül olduğunu yazmışlar yalnız avukat sürecin olumlu gittiğini evrakları gönderdiğimizde cvbmızın olumlu geleceğini söyledi peki bu süreç biz evrakları gönderdikten ne kadar sonra tamamlanır? cvp ne kadar zamanda gelir? Bilgisi olanlar lütfen paylaşırlarsa çok sevinirim. Teşekkürler...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Eyl 03, 2011 4:37 am 

melancholy yazdı:
arkadaşlar home office ten mektup geldi 3 yıllık için bizden bi kaç tane evrak istemişler (7 haftada geldi bu cvp) son tarihinde 7 eylül olduğunu yazmışlar yalnız avukat sürecin olumlu gittiğini evrakları gönderdiğimizde cvbmızın olumlu geleceğini söyledi peki bu süreç biz evrakları gönderdikten ne kadar sonra tamamlanır? cvp ne kadar zamanda gelir? Bilgisi olanlar lütfen paylaşırlarsa çok sevinirim. Teşekkürler...

EN FAZLA 2 HAFTA SURER.

BENDENDE ISTEMISLERDI 1 SENELIGE BASVURDUGUMDA.

BIZ EVRAKLARI YOLLADIKTAN 2 HAFTA SONRA VIZEMIZ GELMISTI.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Şub 21, 2012 11:08 pm 

Son zamanlarda 3 yillik icin basvuru yapanlar var mi ya da basvuru sonucu gelenler? Eger varsa ne kadar surede geldi? Ben Ocak ayinda yaptim sanirim daha bir ay daha beklemem gerek.. :cry:

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Nis 15, 2012 2:39 pm 

Gecen sene 3yilliga bavuran 4 arkadasim 4hafta icinde aldilar, ben 30ocakta basvurdum bugun 15 nisan hala yok pasaportum. 11 hafta bitti. basvurum ileri inceleme gerektircek durumda da degildi. burada yasadigim bir sene icinde 2kere ingiliz gazetesine ciktim, bunlardan biri the guardian, home office, bbc ve hackney ve camden councilla calistim. buna ragmen adamlar halen tutuyor pasaportumu.
anlamis degilim arkadaslar. avukat cok basvuru var buaraa ondan uzun suruyor diyor ama ben inanamiyorum acikcasi, daha once ILR si olan brezilyali bi arkadasimin pasaportu boyle yine 3 ay gelmedi, o da pes etti istemiyorum lanet olsun diye gitti home office pasaport claim back icin. halbuki vize onaylanmis pasaport posta bolumunde yatiyor 1aydir! aceba gidip bakmak mi lazim birebir?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Nis 15, 2012 6:32 pm 

ben 16 Ocak da basvurumu gondermistim, hala gelmedi ve 3 ay olmus durumda.. Yarin mail gondermeyi dusunuyorum ilgili bolume.. Daha once mail ile basvuru durumunu soran var mi ?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Nis 17, 2012 12:59 pm 

Yaklasik 20 gun once 3 yillik icin basvuru yaptim dun parmak izi ve biometric fotograf isteyen bi mektup geldi, gidip post office den gonderdim.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 33 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: