Son ziyaretiniz: Sistem saati: Pzr May 20, 2012 10:03 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 27 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: 3 Tane ingiltere vizesinden sonra RED!!!
İletiTarih: Cmt Arl 03, 2011 9:07 am 
Yeni Üye

Arkadaşlar merhaba bu siteyi uzun zamandan beri takip ediyorum fakat yazma gereksinimi duyduğum konular var ve sorun büyük :cry:
şimdi arkadaşlar bu zmana kadar 3 tane ingiltere aldım 2 tanesi 6 aylık ve 3. olanı ise 2 senelik olmak üzere.
geçenlerde 4.vizeme başvurdum turist vizesi yani orda ingiliz bir aileyi ziyaret ediyorum ve onlar tarafından sürekli vize alıyordum.
4.vizemden red aldım gerekçe işe yeni başlamıştım sigorta gösteremem ve son gittiğim vizemle neden 2 hafta deyip 3 aya yakın kalmam bu sebepten dolayı RED yedim
bu aşamadan sonra neler yapabilirim bundan sonraki vize başvurum sizce tekrar red olarakmı bana geri döner
şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: 3 Tane ingiltere vizesinden sonra RED!!!
İletiTarih: Cmt Arl 03, 2011 10:29 am 
Site Müdavimi

burdaki en buyuk sorun calismiyor olusunuz bu son vizenizdeki kalis surenizden dolayi basvuru yaptiginiz vizede geri donmeme ihtimali dogurmus bence 4-5 ay bir yerde calisiyor gozukun ve dilekcede neden 3 ay kaldiginizi gerekceli olarak yazili beyan edin iyi sanslar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Arl 03, 2011 10:43 am 
Yeni Üye

handsome80 yazdı:
burdaki en buyuk sorun calismiyor olusunuz bu son vizenizdeki kalis surenizden dolayi basvuru yaptiginiz vizede geri donmeme ihtimali dogurmus bence 4-5 ay bir yerde calisiyor gozukun ve dilekcede neden 3 ay kaldiginizi gerekceli olarak yazili beyan edin iyi sanslar

cevabınız için teşekkür ederim.peki ben son girişimde imigrationdan girerken kız arkadasımı ziyaret diye girmiştim bu sizce sorun olurmu ve formu yazarken arkadasınız varmı bölümüne hayır işaretlemiştim.peki orda 3 aya yakın kaldım onemli gerekçelerden biri bu 2 hafta dedim 3 aya yakın kaldım sizce savunmamızı yaparken nasıl bir yol izleyebilirim onları tatmin edebilirmiyim acaba?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Arl 03, 2011 1:50 pm 
Site Müdavimi

Simdi soyle bir sey var kimin yaninda kaldiginiz bu onemli,ziyaret vizesi ile 3 ay kalmak risktir su acidan vize memuru elbette inanmaz bir Ingiliz aile 3 ay musade etmez mantigi ile,Sen kimi yazdiysan muracatta onun yaninda kalmandir,bu kiz arkadasin farketmez bu tip vizelerde elbette kalinacak sureyi yazip uzun sure kalmak risk tasir bir sonraki vizeniz icin en mantikli yol genelde multi vizedir giris cikis yapmaniz ve donus biletiniz cebinde olmasi kaydiyla,isyerinde calismaniz yani finansal acidan cok onemlidir,arkadasin da belirttigi gibi bir yerde calismaniz sigorta surenizi doldurmaniz ve baska bir aile yada bayan arkadasin yeniden ziyaret vizesine basvurun bana gore olumlu olucaktir su an yapilicak bir sey yok beklemeniz gerekli

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Arl 03, 2011 1:58 pm 
Yeni Üye

enca48 yazdı:
Simdi soyle bir sey var kimin yaninda kaldiginiz bu onemli,ziyaret vizesi ile 3 ay kalmak risktir su acidan vize memuru elbette inanmaz bir Ingiliz aile 3 ay musade etmez mantigi ile,Sen kimi yazdiysan muracatta onun yaninda kalmandir,bu kiz arkadasin farketmez bu tip vizelerde elbette kalinacak sureyi yazip uzun sure kalmak risk tasir bir sonraki vizeniz icin en mantikli yol genelde multi vizedir giris cikis yapmaniz ve donus biletiniz cebinde olmasi kaydiyla,isyerinde calismaniz yani finansal acidan cok onemlidir,arkadasin da belirttigi gibi bir yerde calismaniz sigorta surenizi doldurmaniz ve baska bir aile yada bayan arkadasin yeniden ziyaret vizesine basvurun bana gore olumlu olucaktir su an yapilicak bir sey yok beklemeniz gerekli

peki mart veya nisan ayında tekrar başvuru yapsam faydalı olurmu? birde sponsorumu değiştirsem yani en son gittiğim kız arkadasım değilde onunla bir ilişkim kalmadı. yeni kız arkadasımı sponsor gostersem yani bana annesi gonderse davetiye fakat annesi hiç tr ye gelmedi sadece kız arkadasım tr de bulundu.bu sizce olumlu bir faktor olurmu benim için? ve vize formunda kız arkadasım oldugunu belirtmedim

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Arl 03, 2011 2:04 pm 
Site Müdavimi

Senin kiz arkadasin olmasi hic onemli degil.nedense kafamizda yer etmisiz kiz arkadasim diye yazarsam vize vermezler boyle bir sey yok,kiz arkadasin ile ilgili finans durumun ve ailesi sana sponsor olabilir burada forumda ilgili belgeler yazili 4 ay sure dolduktan sonra asgari ucret olmadan daha iyi bir maasla vize basvurunu yapabilirsin,kalacagin sure icinde yine yazdigin surede kalmalisin yada dedigim gibi 2 kez giris cikis yap ama uzun sure kalma tamamen inandirici olmalisin ama gercek olman lazim

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Arl 03, 2011 2:10 pm 
Yeni Üye

enca48 yazdı:
Senin kiz arkadasin olmasi hic onemli degil.nedense kafamizda yer etmisiz kiz arkadasim diye yazarsam vize vermezler boyle bir sey yok,kiz arkadasin ile ilgili finans durumun ve ailesi sana sponsor olabilir burada forumda ilgili belgeler yazili 4 ay sure dolduktan sonra asgari ucret olmadan daha iyi bir maasla vize basvurunu yapabilirsin,kalacagin sure icinde yine yazdigin surede kalmalisin yada dedigim gibi 2 kez giris cikis yap ama uzun sure kalma tamamen inandirici olmalisin ama gercek olman lazim

anlıyorum sizi ama bazı konular beni şüpheye sokuyor o zaman kız arkadaşımı göstericem bir dahaki başvurumda ve kız arkadasımın ve ailesinin evraklarını istiyicem. peki eski durumumu yani 3 aya yakın kaldım daha önce bu konuda kendimi onlara karşı nasıl savunabilirim?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Arl 03, 2011 2:14 pm 
Site Müdavimi

kaldigin tarihlerde sana Turkiyeden gelen bir para var ise ailenden bunu gosterebilirsin ve ama bu sefer kisa sure degil saglam evraklarla mesela 3 hafta kalicam diye yaz

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Arl 03, 2011 2:21 pm 
Yeni Üye

enca48 yazdı:
kaldigin tarihlerde sana Turkiyeden gelen bir para var ise ailenden bunu gosterebilirsin ve ama bu sefer kisa sure degil saglam evraklarla mesela 3 hafta kalicam diye yaz

gelmeme yakın 500 tl göndermişti ailem bu 2010 senesi ocak ayı içerisinde oluyor tabi inşallah kabul edilir ve ikna olurlar.kusura bakmayın zamanınızı harcıyorum :( ben oraya gittiğimde yani en son aldıgım 2 senelik vizeyle giriş yaptıktan sonra bana sponsor ailenin yanına hiç gitmedim sadece kız arkadasımla kaldım sponsorumla arada bir telefondan görüşüyordum bunu sizce sorgularlarmı?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Arl 03, 2011 2:31 pm 
Site Müdavimi

yok neyi sorgulicak sen vizende nerde kalcagini belirtmissin onun ustunde dur sureklilik olsun bence celiski yaratma adamlarda derim

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 27 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz