Son ziyaretiniz: Sistem saati: Pzr May 20, 2012 10:02 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 27 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: 3 Tane ingiltere vizesinden sonra RED!!!
İletiTarih: Cum Şub 03, 2012 10:27 pm 
Üye

Merhaba,

bende öğrenci vizesi için başvurdum bütün evraklarım tam olmasına rağmen red cevabı aldım kurumsal bir şirkette çalışıyorum 3,5 senedir bütün evrakları tamaladım fakat bana saçma sapan bir cevapla red verdiler şimdi ne yapacağımı şaşırdım ne yapsam ikincide red almam bilemedim ben 4 aylık bir kursa yazıldım iş yerinden izin istedim vermediler yoğunluk nedeniyle konsolosluk bana işini kaybetmeye değer mi daha az süre ile yoğun bir programa gidebilirsin demiş ama izin vermiyorlar ki ben şirketten referans yazısı aldım geldiğinde uygun posizyon olur ise çalışmak isteriz şeklinde şirketi de aradılar neymiş efendim geri döndüğümde burda çalışacağım garanti değilmiş sanki ben garanti demişim gibi yazıda izin verilemediği gitmemin uygun bulunduğu yazıyor neden böyle bir cevap verdiler anlamadım şimdi danışmam firmam tekrar başvuru yapalım diyor ama ben ne yapsamda red sebeblerini çürütsem bilemedim bu konuda bana bilgi verin lütfen ....

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Nis 06, 2012 12:12 pm 
Yeni Üye

arkadaşlarım merhaba sizlerden öğrenmek istediğim daha önce açtıgım bu konu üzerinde hangi sebeplerden dolayı red aldıgımı yazmıştım. burdaki tecrübeli arkadaşlardan rica etsem bana kendimi nasıl savunacagım şeklinde veya nasıl bir açıklama yapacagımı yazarlarsa sevinirim . kısa ozetlemek gerekirse 2 hafta kalıcaktım fakat 3 aya yakın kaldım en onemli gerekçe bu diğerleri ise SSK ve finansal konuydu SSK ve finansal konularda sıkıntı yok sadece 2 hafta deyip 3 aya yakın kalmamı çürütecek sebepleri bilmek istiyorum nasıl bi mektup yazabilirim ve onları ikna edebilirim. şimdiden yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim saygılar...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Nis 13, 2012 2:02 pm 
Site Müdavimi

Do You want me write down all your need documents?new relation,new job mate
hope You understand me!

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Nis 14, 2012 8:18 pm 
Yeni Üye

enca48 yazdı:
Do You want me write down all your need documents?new relation,new job mate
hope You understand me!

bro i have job i have insurance i have money i have a relation i have everythin but i just wanna know how am i gonna explain why i stayed there nearly 3 months and how am i gonna prove i stayed there with my girlfriend cos i didnt write there im gonna stay there with my gf and i told them i only go there for 2 weeks and stayed 3 months :( thanks bro ;)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Nis 28, 2012 12:47 pm 
Site Müdavimi

daha önce kaldığın sürede memleketden gelen bir para var ise banka yada posta yolu ile bunu kanıtlaman lazım,çünkü red nedeninde bunu belirtmişler
eğer bunu çözersen
sonrasında ilişki ve finans ile bilgiler forumda mevcut
vize başvurunu yapabilirsin
belgelerin eksiksiz olması durumunda

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum May 04, 2012 4:50 pm 
Yeni Üye

arkadaslar tekrar merhaba bize gonderilecek belgerin geçerlilik süresi nedir biliyormusunuz? mesela mayıs sonuna dogru uk den gelen evraklarla temmuzun ilk haftası başvuru yapabilirimiyiz bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım varsa aydınlatırlarsa sevinirim.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum May 04, 2012 7:42 pm 
Yeni Üye

birde arkadaslar illaki maaşımız bankayamı yatması gerekiyor?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 27 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz