Son ziyaretiniz: Sistem saati: Pzr May 20, 2012 9:59 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 26 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: 11 AYLIK ÖĞRENCİ VİZESİ-MALVERN HOUSE
İletiTarih: Cum Ağu 26, 2011 11:30 am 

ARKADAŞLAR BEN LONDON MALVERN HOUSE A 7 AYLIK KAYIT YAPTIRDIM. VİZEYE BAŞVURU YAPICAM OKULDAN KABUL MEKTUBU BEKLİYORUM. 7 AYLIK KAYIT YAPTIRDIĞIM İÇİN 11 AY VİZE VERİYOLARMIŞ ÖYLE SÖYLEDİLER. VİZE BAŞVURUM İÇİN EVRAKLARI YAVAŞ HAZIRLADIM GİBİ. AMA SORMAK İSTEDİĞİM SPONSORUM BABAM HESABINDA 1 YILDIR YETERLİ PARA VAR. PEKİ BENİM HESABIMA PARA YATIRMALIMI ŞU AN İÇİN. VİZEDE BU DEKONT GEREKLİMİ??

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: 11 AYLIK ÖĞRENCİ VİZESİ-MALVERN HOUSE
İletiTarih: Cum Ağu 26, 2011 11:35 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

umut_oem yazdı:
ARKADAŞLAR BEN LONDON MALVERN HOUSE A 7 AYLIK KAYIT YAPTIRDIM. VİZEYE BAŞVURU YAPICAM OKULDAN KABUL MEKTUBU BEKLİYORUM. 7 AYLIK KAYIT YAPTIRDIĞIM İÇİN 11 AY VİZE VERİYOLARMIŞ ÖYLE SÖYLEDİLER. VİZE BAŞVURUM İÇİN EVRAKLARI YAVAŞ HAZIRLADIM GİBİ. AMA SORMAK İSTEDİĞİM SPONSORUM BABAM HESABINDA 1 YILDIR YETERLİ PARA VAR. PEKİ BENİM HESABIMA PARA YATIRMALIMI ŞU AN İÇİN. VİZEDE BU DEKONT GEREKLİMİ??

baban yatirabilir senin hesabina para .. ama bunu dile getirmen gerekir ki kisa bir mektub isi cozecektir .....

for example : Oglum alinin ingilteredeki masraflarini karsilamak ona yardimci olmak amaciyla ..................................... parayi yatirdim .......

Bole kisa bir yazi : ) Bol SANS !

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Ağu 26, 2011 11:39 am 

VERDİĞİN BİLGİ İÇİN TEŞEKKÜRLER. PEKİ BU PARANIN BENİM VİZE BAŞVURUMDAN BELLİ BİR SÜRE ÖNCESİ YATIRMA GİBİ Bİ MECBURİYETİ VARMI YOKSA BAŞVURUDAN ÖNCE İSTEDİĞİMİZ ZAMAN YATIRABİLİRMİYİZ? BU MALVERN HOUSE HAKKINDA BİLGİN VARMI PEKİ VİZEDE SIKINTI YAŞATMAZ İNŞALLAH.. BENİM EN İYİ BİLDİĞİM TÜRKLERİN ÇOK OLMASI FAKAT ŞU DURUMDA STERLİN DE KUR FIRLAMIŞ EN UYGUN OKUL BU GİBİ LONDON DA:-)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Ağu 26, 2011 11:44 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

umut_oem yazdı:
VERDİĞİN BİLGİ İÇİN TEŞEKKÜRLER. PEKİ BU PARANIN BENİM VİZE BAŞVURUMDAN BELLİ BİR SÜRE ÖNCESİ YATIRMA GİBİ Bİ MECBURİYETİ VARMI YOKSA BAŞVURUDAN ÖNCE İSTEDİĞİMİZ ZAMAN YATIRABİLİRMİYİZ? BU MALVERN HOUSE HAKKINDA BİLGİN VARMI PEKİ VİZEDE SIKINTI YAŞATMAZ İNŞALLAH.. BENİM EN İYİ BİLDİĞİM TÜRKLERİN ÇOK OLMASI FAKAT ŞU DURUMDA STERLİN DE KUR FIRLAMIŞ EN UYGUN OKUL BU GİBİ LONDON DA:-)

AiLen sana parayi istedigi zaman yatirabilir (Vizeye basvurmadan Once)
Yeterki kaniT Olsun yazdigim gibi kisa bir yazi ..

Vize SIKINTISI Yaparlarmi yapmazlarmi Orayi Bilemem Senin Okuluna Bagli ve Durumuna Bagli (KILLIK YAPMADIKLARI SURECE)

Gecen sene bir dostumuz basvurmustu TR deki Okul 1 harf yanlis yazildigi icin adam red aldi . yani anlayacan adamlar istese es gecer ama KILLIK yapsalar hemen red buluyorlar ....

Hayirlisi Olur senin icin Insh ... Iyi kandiller

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Ağu 26, 2011 11:46 am 

HIMM ANLADIM SORUN YOK O ZAMAN.. İNŞALLAH Bİ AKSİLİK ÇIKMAZ ÇOK DİKKAT ETMEK GEREKLİ ANLAŞILAN. VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜRLER. HAYIRLI KANDİLLER

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Ağu 26, 2011 4:56 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

umut_oem yazdı:
HIMM ANLADIM SORUN YOK O ZAMAN.. İNŞALLAH Bİ AKSİLİK ÇIKMAZ ÇOK DİKKAT ETMEK GEREKLİ ANLAŞILAN. VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜRLER. HAYIRLI KANDİLLER

insallah ..... tsklr sizlerde..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Ağu 26, 2011 10:47 pm 

Merhaba umut bende 11 aylik bir vize aldim malvern house icin 28 agustosta ucuorum 30 agustosta basliyorum ins.6 aylik bir kurs icin..sponsor konusuna gelince benim hesabima hic bisi yatirmadik her konuda babmi sponsor gosterdik bilgin olsun :)) merka edersin belki vizem 12 is gununde yani toplamda 16 inci gun elimdeydi..sanada kolay gelsin..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Ağu 27, 2011 1:14 am 

merhaba mnsorhn öncelikle hayırlı olsun. bende vizem sağ salim çıkarsa ekim gibi 7 aylığına başlayacağım. sana birkaç sorum olacak aile yanımı ayarladın yoksa başka bişey mi? ( ben ilk etapta 1 aylık aile yanı tercih ettim). vize başvurunda okuldan gerekli belgelrin orjinalmiydi yoksa mail felan vs. bişeylemi başvurdun vizeye. vize konusunun çok hassas olduğunu düşünerekten vede hemen hemen aynı durumdayız sanırım vizede hangi belgeleri hazırladını işte hangilerinin orjinalini, hangilerinin aslı onaylıdır noter tasdikli verdiğini hangilerinin bunun fotokopiside yeterli olduğunu birde hangilerinin ingilizce tercümesinin yeterli olduğu hakkında bilgi verirsen çok memnun olucam. bide benn başlangıç seviyesinden başlicam ama işte türkiyede kursa gittiğime dair sertifikam felan var onun orjinalini fln koyucam. senin ingilizce seviyenide merak ediyorum..teşekkürler..

BİDE OKULDA ÇOK TÜRK VARMIŞ :-)) OLSUN YAPCAK BİŞİ YOOK

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Ağu 27, 2011 1:18 pm 

sorulara soyle cevap vereyim :
1- evet aile yani..zaten minumum 2 haftalik oluyo bnde 2 hfta istedim cunku zone-4 te bile kahvlti dahil 125 pound haftalik ama londrada 90-100 pound luk cok guzel tek odali evler var..2 hfta sonra degistrcem kisacasi..
2-vizeye basvurma konusunda herseyi sirket yapti ben sadece imza atmam gerek yerlere imza attim o kadar..
3- istenilen belgeler sabit zaten sirketinde sana soyler yada int. de yazr..ben orjinal olrak sadece gecici mezuniyet belgeli koydum diger kalan her sey (tapular,banka dokumanlari,transkrip,vs, seler)
4-hic bir belgeyi noterden tasdiklemedim..
5- gerkli bazi belgerimiz sirket ingilizceye cevrdi onlari cevirmesini kabul ediyolar(mezinyet belgesini cevrdiler bide kendileri bisiler doldurdu ing. bu kdar sanirim)
6-ingilizce seviyem pre-intermedite yani orta seviyedeyim ilk defa yurt disina cikmiorum daha oncede amerikada da bulundum ve diger baska ulkeler o yzuden benim korkum yok sende panik yapma belger saglamsa sorun yok ;)
7-evet cok turk var sdece kursta degil londrann her yerinde ama is sende bitiyo :))

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Ağu 27, 2011 1:28 pm 

anladım..verdiğin bilgiler için teşekkürler..grşrz

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 26 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir