Son ziyaretiniz: Sistem saati: Pzr May 20, 2012 9:58 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 26 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: 11 AYLIK ÖĞRENCİ VİZESİ-MALVERN HOUSE
İletiTarih: Sal Kas 01, 2011 7:12 am 

Merhaba;dil kursları lise mezunlarına da açık.(Hatta anaokula dahi gidebilirsiniz.) Liseyi burda bitirmenize rağmen,dil öğrendikten sonra İngiltere dahil İngilizce eğitim dili kullanan herhangi bir ülkede eğitim görmeyi de tercih edebilirsiniz.Vize alıp almamanız ise tamamen maddi durumunuzu ve amacınızın gerçekliğini evraklarla eksiksiz gösterebilmenizle ilgili.Umarım istekleriniz gerçekleşir.Herşey gönlünüzce olsun.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Kas 01, 2011 10:01 am 

teşekkür ederim..
maddi durum dediğim gibi 10 000 euro war hesabımda 2,5 aydan beri...
gitme amacımı da belirttim.. sponsorum felan var... teyzemin oğlu... bilmiyorum inşallah allah herkesin gönlüne göre verir... tekrar teşşekkür ederim..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Kas 02, 2011 6:52 pm 

to london yazdı:
teşekkür ederim..
maddi durum dediğim gibi 10 000 euro war hesabımda 2,5 aydan beri...
gitme amacımı da belirttim.. sponsorum felan var... teyzemin oğlu... bilmiyorum inşallah allah herkesin gönlüne göre verir... tekrar teşşekkür ederim..

kardeşim anlaşılan evrak da da paradada sıkıntı yok. ben süpriz olucanı sanmıyorum. büyük ihtiaml verirler. bunlar tam bir para delisi. ingilizlerin geçim kaynağığının yüzde 20 si öğrenciden zaten. sen alırsın büyük ihtimal.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Kas 03, 2011 8:08 am 

inşallah kardeşim , haklsın bu devirde paraaaaaaaa... inşallah dediğin gibi olur.. teşekkür ederim, biraz ferahladım..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Kas 28, 2011 5:42 pm 
Yeni Üye

to london yazdı:
inşallah kardeşim , haklsın bu devirde paraaaaaaaa... inşallah dediğin gibi olur.. teşekkür ederim, biraz ferahladım..

Tek bir sey soracagim. Teyzenin oglu gercekten sponsor olarak tum masraflarini odeyecek mi? Yoksa sadece vizeyi almak icin kullandiginiz bir yontem mi? Cunku 1. derece akraba disinda kimse kimseye kolay kolay para vermeyeceginden basvuru biraz problemli gibi geldi bana. Sonuc ne oldu acaba? Saygilar.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Kas 28, 2011 6:52 pm 
Yeni Üye

Bir de arkadaslar Home Office de salak degil. Son donemde Londra'ya dil egitimine gelen 2 Turk ogrenciden biri Malvern'i tercih etmeye basladi. Kime sorsam oraya kayit oldum falan diyor. Sebep tabi ki fiyatin ucuzlugu baska hicbir sey degil. Bir okuldan sponsor yazisi alarak gelip geri donmeyen ogrenci sayisi arttigi an o okul artik fisleniyor. Bir zaman Bournemouth'taki Academy oyle olmustu. Ucuz fiyati yuzunden herkes oraya kayit olup donmemeye baslayinca, bayagi bir prestij kaybetti.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 26 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz