Son ziyaretiniz: Sistem saati: Pzr May 20, 2012 9:57 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 36 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: 1. Geleneksel Forumingiltere Buluşması
İletiTarih: Pzr Oca 25, 2009 4:59 pm 
Son Ütücü(başka yok)
Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar,

Gördüğüm kadarıyla siteye kayıtlı 39 üye var fakat nedense kimse siteye girip yorum yazmıyor.Siteyi ayakta tutabilmek ve amacına ulaşmasını sağlamak amacıyla vaktimiz nisbetinde aktif olmamız gerekiyor. 25 Ocak Pazar günü ve müteakip günler İngiltere saatiyle 19:00 - 21:00 arası herkesi sitede online olmaya davet ediyorum. :)

Görüşmek üzere...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: 1. Geleneksel Forumingiltere Buluşması
İletiTarih: Pzr Oca 25, 2009 5:27 pm 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

Aynen katılıyor ve sonuna kadar destekliyorum.Sonuçta işin içinde ticari bir amaç barındırmayan bir forum oluşturulmuş desteklemek ayakta tutmak gerek değilmi.Bizden sonra gelecek arkadaşların doğru bilgiye ücretsiz ulaşması için ve kullanımamaları için böyle yerlerin olması gerek.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Oca 25, 2009 10:44 pm 
Üye

malesef buluşmada bulunamadım daha yeni gördüm umarım çoğunluk sağlanmıştır ama bir şey nasıl hem "birinci" hem de "geleneksel" oluyor ya? :) hehe
bunu tekrarlayalım çok güzel bi fikirmiş bu sefer söz gelicem.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Oca 25, 2009 10:49 pm 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

:) Bir şey geldi aklıma alakasız ama gene de anlatıcam.Şimdi bizim bu Trt nin genel müdürü Amasyalı bir amca.Trt bu amcaya yağ çekmek için 40 takla atıyor.Her anahaber bülüteninde Amasyayala ilgili abuk sabuk bir haber kesin oluyor.Mesela dünya yıkılıyor bazen günden ağzına kadar dolu TRT göçmen kuşlar Amasyaya vardı diye haber veriyor.Neyse Amasyada bir festival var TRT bunu vercek ama abartması lazım spiker sunuyor 'birinci geleneksel amasya bilmemne festivali bugun başladı'.İşte gördün mavi tebesir birinci geleneksel bal gibi oluyor :) Devletin en yetkili televizyonundan öğrendik biz bunu :D

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Oca 25, 2009 11:08 pm 
Son Ütücü(başka yok)
Kullanıcı avatarı

1. Geleneksel dememin nedeni,tekrarının gelecek olmasıdır...Katılamayanlar için ilk buluşma hakkında biraz bilgi vereyim;

Katılım yetersizliği nedeniyle fiyaskoyla sonuçlanmak üzere olan 1. geleneksel forumingiltere buluşmasına, Britney Spears danslarıyla ve verdiği free kick lerle damgasını vurdu.Geçen yazın hit parçası "evlerinin önü boyalı direk" parçasını seslendiren Spears, "bi dahaaa,bi dahaa" sloganlarına dayanamayarak parçayı tekrarladı.Geceye,eğitim ve kebap dünyasından çok önemli davetliler mazeret bildirerek katılmadı.Gönderdikleri tebrik mesajları okundu. mert isimli kullanıcı, edgware road civarında yediği döner kebap görünümlü yiyecekten zehirlendiği için katılamadığını bildirdi.Londra belediye başkanı ise Türkiye'deki yerel seçimlere hazırlandığı için (nedense) gelemediğini bildirdi. :mrgreen:

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Oca 25, 2009 11:13 pm 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

edgware road da ne işi varmış orda hep araplar var ya:) ve döner dedikleri şeyde tuhaf kuzu etinin üstüne tahin ve bir de ne kadar ısrara ettimse sölemedikleri cayip bir şey dökerek yedikleri gayet cıvık bir etli nesne.Yani nimete saygısızlık olmasın ama şimdi hakkaten kötü ya ,onu yerse zehirlenir zaten,zehirlenmese sorun teşkil ederdi:)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Oca 25, 2009 11:21 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Hem gelenek hem birinci cidden. Tam bize gore olmus. Ama iyi oldu. Devam edelim. :)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Oca 26, 2009 3:10 pm 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

19 :00 21:00 arası biraz geniş olmuş bence biraz daraltılabilir.Bir de kimin saatine göre yapıcaz Uk mi Türkiye mi :)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Oca 26, 2009 3:15 pm 
Son Ütücü(başka yok)
Kullanıcı avatarı

İngiltere saatiyle 19:00-21:00 diye belirtmiştim.Belki vakti olmayanlar olabilir diye 2 saatlik bir zaman dilimi uygun olur diye düşündüm.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Oca 26, 2009 3:36 pm 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

ha yani illa herkesin aynı anda topanmasından ziyade o iki saat içinde bulunulması esasına dayanarak bir buluşma ayaladın sen anladım şimdi.Moralini bozmak gibi de olmasın ama ben bu forumlarda ne kadar haydi şunu yapalım olayı gördümse hüsrana uğradı olay.Sen başarılı olursun umarım.Ben destekçinim :)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 36 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: